Mijn favorieten

Verkoop

U wilt uw woning verkopen en het optimale resultaat behalen?

Makelaardij WVK is al ruim 35 jaar een stabiele en succesvolle factor. Waarom? Wij onderscheiden ons!


Presentatie

Met de wetenschap dat het van groot belang is om een goede eerste indruk te maken worden de door ons aangeboden woningen in beeld gebracht door vakfotografen. Deze foto’s worden onder meer gebruikt voor funda.nl, onze eigen website www.wvk.nl, onze stijlvolle brochures, de WVK vitrines in Voorburg en Nootdorp en de wekelijkse mailing naar de diverse, grote internationale bedrijven in de directe omgeving.


Netwerk

De afgelopen decennia heeft makelaardij WVK een groot netwerk opgebouwd, wij kennen de spelers op de markt! Dit gegeven is van een groot belang bij het bepalen van de doelgroep voor uw woning, het te hanteren plan van aanpak, de marktbenadering en de te verwachten courantheid van uw woning. 
Of het nu gaat om de expat markt, de lokale doorstromer op de woningmarkt  of de consument die het gelijkvloers wonen ambieert, wij kiezen voor de optimale markt benadering!


Email magazine

Ieder kwartaal wordt door makelaardij WVK een email magazine verzonden naar potentiele woningzoekenden. Uw woning wordt maximaal onder de aandacht gebracht!


Professioneel

De makelaars en medewerkers van makelaardij van WVK zijn goed opgeleid: register makelaars en taxateurs en kantoorprofessionals. Waardige gesprekspartners die 35 jaar ervaring en betrouwbaarheid inbrengen!


Vakkennis

U mag van een kantoor als WVK verwachten dat wij na ruim 35 jaar de lokale markt kennen! Wij brengen op gedegen wijze voor u in beeld de gerealiseerde transacties in de directe omgeving van de afgelopen jaren. Het vaststellen van een marktconforme vraagprijs bepaalt voor een groot deel het succes!  


Informatief

Graag komen wij bij u thuis om vrijblijvend een waardebepaling uit te brengen van uw woning  en u een realistisch inzicht te geven in de huidige woningmarkt.  Bel ons!