Mijn favorieten

Aankoop

Bij de zoektocht naar en de daadwerkelijke aankoop van het huis van uw dromen is het inschakelen van een makelaar raadzaam. De hedendaagse woningmarkt is voortdurend in beweging. Bij de aankoop van een woning is snel handelen vaak gewenst, maar soms is een pas op de plaats noodzakelijk. Om zeker te zijn van een succesvolle aankoop is de deskundige begeleiding door één van de makelaars van WVK een must!

Zaken zoals een bestemmingsplan, de kadastrale gegevens, de bouwkundige staat, de milieuaspecten en de bodemgesteldheid zijn van groot belang. Ook een onderhandeling en de contractuele afwikkeling dienen zodanig professioneel te verlopen dat rekening wordt gehouden met alle van belang zijnde zaken en de gemaakte afspraken op de juiste wijze in de koopakte worden opgenomen.

Of het nu gaat om het volledige aankooptraject, de mogelijkheid van een deeldienst waarbij wij u begeleiden bij de aankoop van een woning die u reeds op het oog heeft of juist om die ene ‘gouden tip’, onze makelaars hebben alles in huis om op uw wensen in te spelen! . De samenwerking start met een kennismakingsgesprek en een inventarisatie van uw wensen. Vervolgens zullen wij u begeleiden bij het vinden van de woning waarnaar u altijd al zocht!