Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Parnashofweg 53 Iii in Leidschendam 2265 CR

Parnashofweg 53 III

2265 CR Leidschendam
Vraagprijs € 769.000,- k.k.
Verkocht
Bel of mail ons
070-3861210

Omschrijving

WATER LIEFHEBBERS OPGELET: WERKELIJK MAGNIFIEK GELEGEN BOUWKAVEL VAN CA. 1100 M2 MET EIGEN AANLEGPLAATS VOOR EEN BOOT, GESITUEERD AAN EEN ZIJARM VAN DOORGAAND VAARWATER "DE VLIET"!

BIJ DIT KAVEL (KAVEL 3, HET MIDDELSTE KAVEL OP DE TEKENING) WORDT MEEVERKOCHT EEN UITGEWERKT BOUWPLAN VAN ARCHITECTENBUREAU JAN VAN VLIET. HET ONTWERP VOORZIET IN DE REALISATIE VAN EEN MODERNE, EIGENTIJDSE...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

WATER LIEFHEBBERS OPGELET: WERKELIJK MAGNIFIEK GELEGEN BOUWKAVEL VAN CA. 1100 M2 MET EIGEN AANLEGPLAATS VOOR EEN BOOT, GESITUEERD AAN EEN ZIJARM VAN DOORGAAND VAARWATER "DE VLIET"!

BIJ DIT KAVEL (KAVEL 3, HET MIDDELSTE KAVEL OP DE TEKENING) WORDT MEEVERKOCHT EEN UITGEWERKT BOUWPLAN VAN ARCHITECTENBUREAU JAN VAN VLIET. HET ONTWERP VOORZIET IN DE REALISATIE VAN EEN MODERNE, EIGENTIJDSE EN DUURZAME VILLA. HET ONTWERP MET TECHNISCHE SPECIFICATIES IS DESGEWENST OP TE VRAGEN BIJ ONS KANTOOR.

TEVENS BESTAAT DE MOGELIJKHEID HET BOUWKAVEL TE KOPEN EN ZELF EEN TWEE OF DRIE LAAGS VRIJSTAANDE VILLA TE ONTWERPEN.

DE OVERIGE TWEE KAVELS (KAVEL 2 EN 4) ZIJN INMIDDELS VERKOCHT, DUS DIT IS HET LAATSTE KAVEL WAT NOG TE KOOP WORDT AANGEBODEN MET DE MOGELIJKHEID OM AAN HET WATER TE WONEN!


De setting is werkelijk uniek; op het moment dat u het kavel betreedt ervaart u een oase van rust met maximale privacy en een optimale bezonning. Het kavel wordt aan 1 zijde ontsloten door water (zijarm van de Vliet) en biedt de mogelijkheid van een aanlegplaats voor een boot.

Het vaargebied is zeer veelzijdig; vanuit het kavel bereikt u in korte tijd de stad Leiden met haar grachten en de unieke oude binnenstad maar ook het vaargebied De Kaag is binnen handbereik!

De bebouwings mogelijkheid op het onderhavige kavel omvat een woning met maximaal drie bouwlagen en een bebouwd oppervlak van ca. 120 m2 per verdieping.

Bijzonderheden;

- ca. 1.100 m² eigen grond
- concept bestemmingsplan op aanvraag, naar verwachting op korte termijn definitief
- inclusief bouwplan met levensloop bestendige vrijstaande villa
- gelegen aan zijarm van De Vliet
- goothoogte woning(en) maximaal 6 meter
- fraai aangelegde tuin met "volwassen" beplanting
- aanvaarding in overleg


UNIEKE LOCATIE AAN HET WATER OM HIER UW DROOMHUIS TE REALISEREN!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 769.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 1105 m² Kadasteroppervlakte 1105 m² Kadastrale gegevens Gemeente Veur Sectie A Perceelnummer 1613 Oppervlakte 1105 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Parnashofweg 53 III, 2265 CR Leidschendam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.