Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Parnashofweg 29 A in Leidschendam 2265 CN

Parnashofweg 29 a

2265 CN Leidschendam
€ 445.000,- k.k.
Bel of mail ons
070-3861210

Omschrijving

WERKELIJK UNIEKE KANS; TWEE BOUWKAVELS AAN DOORGAAND VAARWATER “ DE VLIET “ MET AAN DE OVERZIJDE VRIJ UITZICHT OP GROEN!

Op de plaats van de voormalige boerderij genaamd “Vlietlust“ wordt de mogelijkheid geboden op twee bouwkavels nieuwbouw te realiseren. Het kavel direct grenzend aan de Vliet wordt ca. 1.000 m², het achtergelegen kavel ca. 575 m². De toegangsweg, groot ca. 655 m²,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

WERKELIJK UNIEKE KANS; TWEE BOUWKAVELS AAN DOORGAAND VAARWATER “ DE VLIET “ MET AAN DE OVERZIJDE VRIJ UITZICHT OP GROEN!

Op de plaats van de voormalige boerderij genaamd “Vlietlust“ wordt de mogelijkheid geboden op twee bouwkavels nieuwbouw te realiseren. Het kavel direct grenzend aan de Vliet wordt ca. 1.000 m², het achtergelegen kavel ca. 575 m². De toegangsweg, groot ca. 655 m², wordt een gemeenschappelijke toegangsweg ten behoeve van de ontsluiting van de kavels waarbij het toekomstig onderhoud gedeeld wordt.

Voorwaarde vanuit de gemeente Leidschendam-Voorburg is dat er nieuwbouw gerealiseerd mag worden maar het beeldbepalende karakter van deze vroegere buitenplaats dient behouden te blijven. De architectuur dient dan ook te refereren aan de voormalige boerderij. De getoonde schetsen van architectenburo Jan van Vliet zijn de leidraad voor de toekomstige nieuwbouw, inwendig zijn in de woningen uiteraard allerlei indelingsvarianten mogelijk.

Desgewenst bestaat uiteraard ook de mogelijkheid het geheel te kopen en er een vrijstaande villa te realiseren echter wel conform de bovengenoemde uitgangspunten ten aanzien van de architectuur.

De huidige opzet voorziet in de verkaveling naar twee bouwkavels waarbij beide kavels de mogelijkheid krijgen van een ligplaats t.b.v. een boot.

De te realiseren woningen zijn twee laags woningen met als basismaat respectievelijk ca. 11.50 x 11.50 en 12.50 x 11.00 mtr.

Bijzonderheden;

- Parkeerplaatsen op eigen terrein
- Nieuwbouw met historisch karakter
- Parnashofweg 29 ca. 1000 m2 grond + ca.325 m2 toegangsweg, tezamen ca. 1325 m2 grond met een vraagprijs van € 845.000,= k.k.
- Parnashofweg 29A, ca. 575 m2 + ca. 325 m2 toegangsweg, tezamen ca. 900 m2 grond
- Direct aan vaarwater, unieke locatie!
- Prognose bouwkosten per woning op ons kantoor beschikbaar
- Oplevering in overlegUNIEKE MOGELIJKHEID OM VRIJSTAAND AAN “DE VLIET” TE WONEN!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 445.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 900 m²
Route van naar Parnashofweg 29 a, 2265 CN Leidschendam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.