Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Parnashofweg 29 in Leidschendam 2265 CN

Parnashofweg 29

2265 CN Leidschendam
€ 845.000,- k.k.
Te koop
Bel of mail ons
070-3861210

Omschrijving

WERKELIJK UNIEKE KANS; TWEE BOUWKAVELS AAN DOORGAAND VAARWATER “ DE VLIET “ MET AAN DE OVERZIJDE VRIJ UITZICHT OP GROEN!

Op de plaats van de voormalige boerderij genaamd “Vlietlust“ wordt de mogelijkheid geboden op twee bouwkavels nieuwbouw te realiseren. Het kavel direct grenzend aan de Vliet wordt ca. 1.070 m², het achtergelegen kavel ca. 590 m². De toegangsweg, groot ca. 550 m²,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

WERKELIJK UNIEKE KANS; TWEE BOUWKAVELS AAN DOORGAAND VAARWATER “ DE VLIET “ MET AAN DE OVERZIJDE VRIJ UITZICHT OP GROEN!

Op de plaats van de voormalige boerderij genaamd “Vlietlust“ wordt de mogelijkheid geboden op twee bouwkavels nieuwbouw te realiseren. Het kavel direct grenzend aan de Vliet wordt ca. 1.070 m², het achtergelegen kavel ca. 590 m². De toegangsweg, groot ca. 550 m², wordt een gemeenschappelijke toegangsweg ten behoeve van de ontsluiting van de kavels waarbij het toekomstig onderhoud gedeeld wordt.

Voorwaarde vanuit de gemeente Leidschendam-Voorburg is dat er nieuwbouw gerealiseerd mag worden maar het beeldbepalende karakter van deze vroegere buitenplaats dient behouden te blijven. De welstandscommissie heeft geadviseerd dat de woning op perceel Parnashofweg 29a los kan komen te staan van de vroegere buitenplaats. Wel heeft de welstandscommissie verzocht beide woningen in lijn met elkaar te plaatsen. Inwendig zijn in de woningen allerlei indelingsvarianten mogelijk."
 
De huidige opzet voorziet in de verkaveling naar twee bouwkavels waarbij beide kavels de mogelijkheid krijgen van een ligplaats t.b.v. een boot. De uitbreiding van de watergang, zoals is aangegeven op bijgaande plattegrond, is onder voorbehoud totdat een besluit is genomen op basis van een goede ruimtelijke onderbouwing

Bijzonderheden;

- Parkeerplaatsen op eigen terrein
- Nieuwbouw met historisch karakter
- Parnashofweg 29 ca. 1.070 m2 grond + ca. 275 m2 toegangsweg, tezamen ca. 1.345 m2 grond
- Parnashofweg 29A, ca. 590 m2 grond + ca. 275 m2 toegangsweg, tezamen ca. 865 m2 grond met een vraagprijs van € 445.000,= k.k.
- Direct aan vaarwater, unieke locatie!
- Prognose bouwkosten per woning op ons kantoor beschikbaar
- Oplevering in overleg

UNIEKE MOGELIJKHEID OM VRIJSTAAND AAN “DE VLIET” TE WONEN!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 845.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, beschutte ligging en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 1345 m²
Route van naar Parnashofweg 29, 2265 CN Leidschendam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.