Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Maassluis 3147 PA

Wilgenrijk | Buitengoed | Onderling

3147 PA Maassluis

Omschrijving

Project Wilgenrijk - Buitengoed - Onderling

MAAK NOG KANS! Kom naar de Open Dag op zaterdag 15 juni van Wilgenrijk; haal de brochure op, bekijk de laatst beschikbare huizen en stel uw vragen aan de makelaars. Kijk voor meer informatie op www.wilgenrijk.nl/opendag

De verkoop van Onderling, in de buurt Buitengoed, is succesvol van start gegaan! Een hoop geïnteresseerden...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 305.000,- tot € 380.000,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 1 m³ Start Verkoop 17-07-2019 Aantal kavels 19 Vrij 0
Lees meer

Omschrijving

Project Wilgenrijk - Buitengoed - Onderling

MAAK NOG KANS! Kom naar de Open Dag op zaterdag 15 juni van Wilgenrijk; haal de brochure op, bekijk de laatst beschikbare huizen en stel uw vragen aan de makelaars. Kijk voor meer informatie op www.wilgenrijk.nl/opendag

De verkoop van Onderling, in de buurt Buitengoed, is succesvol van start gegaan! Een hoop geïnteresseerden kwamen proeven aan de woonbeleving in Wilgenrijk, bekeken de sfeerbeelden van de huizen aan Onderling en schreven zich dezelfde avond nog in voor hun droomhuis! Inmiddels zijn 16 van de 19 huizen verkocht. Wilt u wonen in Buitengoed? Kom dan naar de open dag of maak al eerder een afspraak.

LOCATIE: WOONWINKEL WILGENRIJK, WEVERSKADE 110 TE MAASSLUIS

WEBSITE: VOOR OVERIGE INFORMATIE VERWIJZEN WIJ U NAAR DE ONDERSTAANDE PROJECTWEBSITE

Buitengoed
Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. Geïnspireerd op het chique Rotterdamse stadsdeel Kralingen. Een statige jaren dertig wijk met aaneengesloten herenhuizen, groene avenues, weelderige groene parken en vijvers omringd door villa’s. Ook in Buitengoed is deze warme en sfeervolle jaren dertig architectuur teruggebracht, maar dan in een modern jasje en met een dorps karakter. Met veel aandacht voor details zoals bijzonder metselwerk en grote gootoverstekken. Met een zorgvuldig samengesteld kleur- en materialenpalet om eenheid te creëren binnen de variatie van de verschillende huizen en appartementenblokken.
Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering varie?ren. De buurt bestaat uit zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samen komen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recree?ren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek.

Onderling
Dat Buitengoed is ontworpen met een doordacht plan en een hoog kwaliteitsniveau is terug te zien in het ontwerp van de lantaarnpalen, het type bomen en de eigen ontworpen huisnummerbordjes. Fase 2 is vormgegeven langs de krommende laan Onderling. De vier korte rijen met 19 huizen hebben een terugkerend thema met variatie in de voor- en zijgevels. Dit zorgt voor zowel eenheid als een gevarieerd straatbeeld. Aan weerszijde van de korte rijen vindt u de buurtvijver en het landschappelijk vormgegeven park. Samen met het volwassen groen uit het eigen bomenpark, geeft dit een statig en vrij gevoel.

Onderling 23 t/m 59
• Een eigen stijl gekoppeld aan de Maassluise school
• Rijke detaillering door variatie in metselwerkverbanden, verspringende lagen en gebruik van twee kleurenmetselwerk
• Ieder huis heeft een luifel of een diep gelegen voordeur
• Gevarieerd gevelbeeld met dwarskappen, tuitgevels en accenten op de hoeken
• Woonoppervlaktes die variëren van circa 115 tot 129 m2
• Standaard 3 slaapkamers met de optie tot extra kamers
• Veel optiemogelijkheden en persoonlijke begeleiding daarbij
• Een tuin op het zuidwesten
• Groene doorkijkjes vanuit de keuken naar buiten
• Duurzaam, onder andere zonnepanelen op het dak
• Compleet afgewerkt, inclusief keuken
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 305.000,- - € 380.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 1 m³ Start Verkoop 17-07-2019 Aantal kavels 19 Vrij 0
Route van naar , 3147 PA Maassluis

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.