Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Leidschendam 2265 CG

Vlietvoorde

2265 CG Leidschendam

Omschrijving

Vlietvoorde: exclusieve nieuwbouw in voorbereiding

De verwachting is dat de verkoop van de woningen in Vlietvoorde in de zomer van 2019 van start gaat.?

Duurzaam en exclusief wonen, dat is het plangebied Vlietvoorde. Een schaduwrijk, waterrijk landgoed bij Leidschendam, midden in de Randstad tussen Den Haag en Leiden. Voor mensen die willen leven in een oase van rust, in...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 1 m³ Aantal kavels 150 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3
Lees meer

Omschrijving

Vlietvoorde: exclusieve nieuwbouw in voorbereiding

De verwachting is dat de verkoop van de woningen in Vlietvoorde in de zomer van 2019 van start gaat.?

Duurzaam en exclusief wonen, dat is het plangebied Vlietvoorde. Een schaduwrijk, waterrijk landgoed bij Leidschendam, midden in de Randstad tussen Den Haag en Leiden. Voor mensen die willen leven in een oase van rust, in een dorpse, intieme sfeer.

In Vlietvoorde worden circa 150 duurzame, riante woningen gebouwd in drie gebieden: Bos, Kreek en Plas. Ze hebben een dorps en intiem karakter, met elk hun eigen karakteristieke leefomgeving met bijbehorende woningtypen. Uniek aan Vlietvoorde is dat het landschap wordt teruggegeven aan de natuur; het komt bijvoorbeeld weer deels onder water te staan. Zo wisselen water en groen elkaar af in deze nieuwe wijk. De bewoners van Vlietvoorde zijn te gast in het landschap, de woningen maken onderdeel uit van de omgeving. In het lommerrijke deelgebied Bos staan ze diep geworteld tussen de bomen; in Kreek en Plas zoeken de woningen steeds meer het water op. Als verbindend element tussen de drie deelgebieden staat het landgoed Oostbos, dat de historische allure van weleer terugbrengt naar het gebied.

Ligging Vlietvoorde

Vlietvoorde ligt in de gemeente Leidschendam-Voorburg tussen de N447, het water van de Vliet en de grens met Voorschoten.

Ideale ligging

Vlietvoorde is gesitueerd ten zuiden van de N447. Het gebied wordt afgebakend door het water van de Vliet en de grens met Voorschoten. Op een steenworp afstand liggen belangrijke uitvalswegen richting Rotterdam en Amsterdam. Het gebied bevindt zich tussen het duingebied langs de kust aan de ene kant en aan de andere kant het Groene Hart. Via de rivier de Vliet is er een directe vaarverbinding naar Leiden, Amsterdam en Rotterdam.

Zo goed bereikbaar is Vlietvoorde

In Vlietvoorde woon je op een uitstekend bereikbare plek midden in de Randstad, tussen Den Haag en Leiden.

Fiets

Vanuit Vlietvoorde kun je alle kanten op met de fiets. Voor dagelijkse boodschappen fiets je bijvoorbeeld naar de winkels in het centrum van Leidschendam of Voorschoten, maar je fietst vanaf hier ook naar school, een sportvereniging, de tandarts of lekker de natuur in. Zo ben je op de fiets bijvoorbeeld zo in het recreatiegebied Vlietland.

Auto

De ligging van Vlietvoorde is ook met de auto ideaal. Via de N447 ben je met de auto in enkele minuten in het centrum van Leidschendam en Voorschoten. Bijna net zo snel rijd je de A4 op. Het centrum van Den Haag kost je minder dan een halfuur.
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 1 m³ Aantal kavels 150 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3
Route van naar , 2265 CG Leidschendam

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.