Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Leidschendam 2265 CL

Vliethaven

2265 CL Leidschendam

Omschrijving

VERKOOP GESTART

79 EXCLUSIEVE WONINGEN, VAN APPARTEMENT TOT VRIJSTAAND

Aan de rand van Leidschendam, richting het gezellige Voorschoten, komt Vliethaven. Een groen en zeer exclusief nieuwbouwplan waar elke dag een beetje als vakantie voelt. Hier woont u aan de Vliet met het schitterende landgoed van ons Koningspaar in de ‘achtertuin’. De gevarieerde omgeving biedt volop...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 519.850,- tot € 2.195.850,- Gebruiksoppervlakte 458 m² t/m 1075 m² Inhoud 143 m³ t/m 336 m³ Perceeloppervlakte 148 m² t/m 1097 m² Start Verkoop 21-06-2019 Aantal kavels 79 Vrij 79 Aantal Bouwtypes 15 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

VERKOOP GESTART

79 EXCLUSIEVE WONINGEN, VAN APPARTEMENT TOT VRIJSTAAND

Aan de rand van Leidschendam, richting het gezellige Voorschoten, komt Vliethaven. Een groen en zeer exclusief nieuwbouwplan waar elke dag een beetje als vakantie voelt. Hier woont u aan de Vliet met het schitterende landgoed van ons Koningspaar in de ‘achtertuin’. De gevarieerde omgeving biedt volop recreatiemogelijkheden en diverse grote steden zijn snel bereikbaar. Naast de 79 grote, duurzame woningen en appartementen komen er ook ruim 20 ligplaatsen in de haven. Thuiskomen, even wat anders aan, instappen en varen maar. Zien waar het water u brengt, de werkdag ver achter u latend. Zo is het leven in Vliethaven.

GROEN EN AUTOLUW

De villawijk is een weelde van rust, groen en water. Een plek waar veilig buiten kan worden gespeeld en de auto te gast is. Dit betekent ondermeer dat zoveel als mogelijk het parkeren uit het straatbeeld wordt gehouden. Hierdoor wordt er een heel andere woonbeleving gecreëerd in deze luxueuze, groene wijk waar veel ruimte is om eindeloos te genieten.

ALLE RUIMTE VOOR PARKEREN, MAAR WEL UIT HET ZICHT

Natuurlijk kunt u straks met uw auto bij uw huis of appartement komen. Parkeren gebeurt grotendeels in de half verdiepte, overdekte parkeerstraat of op eigen terrein. Iedereen heeft twee eigen parkeerplaatsen. Op die manier is het groene karakter in de villawijk geborgd. Voor altijd!

NATUUR EN STAD DICHT BIJ

Vliethaven heeft het beste van beide werelden. Het ligt net op de grens van het prachtige natuurgebied ‘De Duivenvoordecorridor’ en toch dicht bij het historische centrum van Leidschendam. Een gezellig centrum herkenbaar aan de vele terrassen aan de Vliet en de sluis. Door de centrale ligging zijn ook de bruisende binnenstad van Den Haag, het sfeervolle Voorburg en Leiden makkelijk bereikbaar.

WAAR KOMT VLIETHAVEN?

Vliethaven komt tussen de Vliet en de Veursestraatweg. Om precies te zijn op de plek waar voorheen het NBD gevestigd was en waar nu tijdelijk Trampolinepark Trixs huisvest. Het voormalige bedrijventerrein ondergaat een metamorfose en daardoor kunt u straks op deze schitterende locatie aan de Vliet wonen.

HOE BEREIKT U VLIETHAVEN?

De locatie van Vliethaven is ultiem rustig en dit blijft ook zo door de groen en water langs het plan. Hier vandaan bent u via de Noordsingel of Veurseweg zo op de A4 en A12, waardoor u met 20 minuten in Den Haag en Leiden bent. Wie gebruik wilt maken van de bus, stapt op bij de halte aan de Veursestraatweg.

WAAR ZIJN DE VOORZIENINGEN VAN VLIETHAVEN?

Met het vernieuwde centrum van Leidschendam met de ‘Mall of the Netherlands’ en het sfeervolle Voorschoten om de hoek zit u in Vliethaven ook goed qua voorzieningen. Alles is er. Van sportmogelijkheden tot winkels en van zorgvoorzieningen tot scholen.

ONTSPANNEN IN EN OM VLIETHAVEN

Vliethaven ligt aan de Vliet, dus zijn er volop recreatiemogelijkheden op en rond het water. Daarbij treft u op nog geen 10 minuten fietsafstand recreatiegebied Vlietland met het Aquapretpark, goede horeca en lekkere stranden. Ook kunt u in de omgeving fantastische fietstochten maken. Zet koers richting de kust en fiets urenlang zonder maar één stoplicht tegen te komen. Liever een wat groenere setting om te ontspannen? Bezoek het landgoed van Kasteel Duivenvoorde of het Leidschendammerhout.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 519.850,- - € 2.195.850,- Indeling Gebruiksoppervlakte 458 m² t/m 1075 m² Inhoud 143 m³ t/m 336 m³ Perceeloppervlakte 148 m² t/m 1097 m² Start Verkoop 21-06-2019 Aantal kavels 79 Vrij 79 Aantal Bouwtypes 15 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Route van naar , 2265 CL Leidschendam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.