Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in 'S-Gravenhage 2516 BC

Binck Plaats

2516 BC 's-Gravenhage

Omschrijving

Zaterdag 29 juni a.s. tussen 11.00 uur en 13.00 uur is het uw laatste kans om Binck Eiland te bezoeken, hierna zal de aanvang van de bouw beginnen! Wij vertellen u graag meer omtrent het project. Locatie: Binckhorstlaan 401 te Den Haag.

Binck Plaats maakt onderdeel uit van het project Binck Eiland, uitgeroepen tot het 'Beste toekomstige woningbouwproject in Den Haag!
...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 489.850,- tot € 679.850,- Gebruiksoppervlakte 132 m² t/m 182 m² Inhoud 356 m³ t/m 491 m³ Perceeloppervlakte 40 m² t/m 51 m² Start Verkoop 26-01-2019 Aantal kavels 46 Vrij 19 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Zaterdag 29 juni a.s. tussen 11.00 uur en 13.00 uur is het uw laatste kans om Binck Eiland te bezoeken, hierna zal de aanvang van de bouw beginnen! Wij vertellen u graag meer omtrent het project. Locatie: Binckhorstlaan 401 te Den Haag.

Binck Plaats maakt onderdeel uit van het project Binck Eiland, uitgeroepen tot het 'Beste toekomstige woningbouwproject in Den Haag!

Binck Eiland wordt omringd door water en groen. Op steenworp afstand van het centrum van Den Haag en aan de rand van Rijswijk en Voorburg wordt dit prachtige nieuwe wooneiland gerealiseerd. De voormalige drukkerijloods zal plaatsmaken voor Binck Plaats.

Binck Plaats geeft je de keuze uit 46 enorm ruime herenhuizen met 3 / 3,5 / 4 woonlagen, in drie varianten:

* Woningtype Octavo: een 3-laags herenhuis met drie, of eventueel vier, slaapkamers. Deze Herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. 132 tot 141 m2 en een diepe tuin tot wel 17,5 meter diep! Door de grootte van het Herenhuis is het mogelijk om hier een woon-/werkwoning van te maken. De eerste verdieping van de herenhuizen, die grenst aan de achtertuin is in verschillende diepten verkrijgbaar. De Herenhuizen hebben uitzicht over het Park of Plein.
* Woningtype Quarto: een 3,5-laags herenhuis met drie, of eventueel vier, slaapkamers mét dakterras. Deze herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. 162 tot 169 m2 en een diepe tuin tot wel 13 meter! Door de grootte van het herenhuis is het mogelijk om hier een woon-/werkwoning van te maken. De eerste verdieping van de herenhuizen, die grenst aan de achtertuin is in verschillende diepten verkrijgbaar. De herenhuizen hebben uitzicht over de Trekvliet of over het park.
* Woningtype Folio een vierlaags herenhuis met maar liefst vier, of eventueel vijf, slaapkamers. Deze herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. 175 tot ca. 182 m2 en een diepe tuin van wel 13,5 meter diep! Door de grootte van het Herenhuis is het mogelijk om hier een woon-/werkwoning van te maken. De eerste verdieping van de herenhuizen, die grenst aan de achtertuin is in verschillende diepten verkrijgbaar. De herenhuizen hebben uitzicht over de Trekvliet of over het park.

Kies je voor Binck Plaats dan kies je voor:

- Compleet Herenhuis met 5 of 6 kamers
- Woonoppervlakte van 132 m2 tot 182 m2
- Gesitueerd aan nieuw in te richten groen park óf plein in het hart van Binck Eiland
- Plafondhoogte begane grond is 3 meter
- Diverse indelingsvarianten op elke verdieping mogelijk
- Een diepe tuin tot wel 17,5 meter met een vaste kant-en-klare erfafscheiding
- Overdekte parkeergarage
- Vloerverwarming en –koeling op elke verdieping
- Standaard zonnepanelen, triple glas en warmte-koudeopslag met warmteterugwinning
- Gasloze duurzame Herenhuizen met een EPC van 0,189 voor woningtype Octavo en een EPC van 0,0 bij de woningtypes Quarto en Folio waardoor je gebruik kan maken van de duurzaamheidshypotheek
- Richt zelf jouw tuin naar eigen smaak in en deze is vóór oplevering klaar
- Een enorme gezamenlijke duurzame binnentuin met kas, banken, moestuin, bomen, groen en ruimte om te spelen
- Koopsommen vanaf € 489.850,- V.O.N.

De prijzen van de Herenhuizen zijn exclusief parkeerplaatsen:
€ 25.000,00 V.O.N. enkele parkeerplaats
€ 40.000,00 V.O.N. voor een dubbele parkeerplaats doormiddel van een hefsysteem

In de koopprijs is de duurzame installatie al verwerkt. U huurt dus niet de installatie, maar u wordt, zoals wenselijk, zelf eigenaar.

Oftewel, een groene en ontspannen woonwijk met een prachtig karakter tussen het centrum van Den Haag en het groene Voorburg!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 489.850,- - € 679.850,- Indeling Gebruiksoppervlakte 132 m² t/m 182 m² Inhoud 356 m³ t/m 491 m³ Perceeloppervlakte 40 m² t/m 51 m² Start Verkoop 26-01-2019 Aantal kavels 46 Vrij 19 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 2516 BC 'S-Gravenhage

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.